aneb konečně to je tu! (17.04.2016, 3506x, Kobra)

Ahoj, s radostí ohlašujeme, že jsme dnešním dnem konečně spustili webové stránky letošní Taurey. Doufáme, že výsledek stojí za to. Ačkoliv je web +/- kompletní, nedá se říci, že jde o jeho úplně finální podobu. V následujících dnech na něm přibudou ještě nějaké materiály, především k reáliím světa a také pravidlům a některé texty projdou lehkou korekcí.

  • http://znamenistrachu.cz
  • odkaz na událost na fb

    Bystřejší si dozajista všimnou, že se zatím nelze přihlásit. Přihlašování však bude spuštěno již tuto středu (tedy 20.4.2016) přesně v 19:00. Zatím máte tedy dostatek času si vybrat postavu.

    Jinak pokud už máte vytvořený login na 42k, nemusíte si zakládat nový, je sdílen.

    Pokud máte k čemukoliv na webu nebo k akci samotné jakýkoliv dotaz, tak jej prosím směřujte buď přes soukromou zprávu na FB nebo na náš email - taurea@taurea.cz. Stejně tak, i kdybyste nalezli na webu nějaký nedostatek či se vám zdálo, že nějaká zásadní informace chybí. Děkujeme.

    To je dnes prozatím vše, očekávejte v následujících týdnech mnoho dalších informací a aktualit z našeho světa, včetně kompletace dovednostního systému a encyklopedie, a nezapomeňte, že již tuto středu v 19:00 spouštíme přihlašování!

  • Hodnocení: [7,00], 5x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
    Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea