Konečně přidáváme zprávu o třetí themě i na stránky oska (05.05.2011, 4377x, Iri)

Po dlouhé pauze pořádáme třetí díl našeho formátu thema. Jmenuje se Údolí zapomenutých a koná se 20. - 22. května v Harasově u Neratovic.

Hra je koncipována tak, aby si vybral snad každý. Ať už starý questař, politik nebo pohodář v hospůdce se džbánkem. Chceme od Vás především to, abyste se bavili a obohacovali hru i ostatním.

Opět půjde o hru s důrazem na roleplaying, kde boj bude spíše výjimkou. Prosíme proto hráče, aby se přihlásili jen pokud je láká tento styl larpu.

Thema zůstává věrná starým zásadám - výběru postav, svobodě a velké hráčské zodpovědnosti.

Zkrácená úvodní "legenda" je následující: (více na webu www.udolizapomenutych.cz )

Z hříchem prorostlé hospody U Mečouna a disciplinované vojenské pevnosti se děj přesouvá do Athamyru, poklidné vesnice, která však ukrývá více, než se může na první pohled zdát. Staňte se jedním z těch, kdo za hranicemi civilizace denně bojují o své životy a zároveň prožívají své malé příběhy. Na výběr je z široké škály různorodých postav, mezi kterými dozajista najdete tu svou. Můžete se na okamžik stát houževnatým hraničářem, přicestovalým dobrodruhem či obyčejným vesničanem, který tráví většinu času v místní hospůdce.

Ještě přidám pár řádků k finanční stránce akce. Vstupné je 550 Kč (včetně jídla a
tábořiště), při platbě předem 500 Kč. Jestli se to někomu zdá moc, odkazujeme na náš účet nebo na rozpočet akce, který zveřejníme. Bez různých slev (či dokonce zapůjčení věcí zadarmo) od kamarádů bychom si nemohli dovolit ani toto vstupné.

Pokud se akce po zaplacení rozhodnete nezúčastnit a odhlásíte se do 10 dnů před začátkem, platba Vám bude vrácena v celé výši.

Na stránkách akce je kniha hostů, ptejte se, pokud Vás cokoliv zajímá, pište, pokud chcete cokoliv sdělit.

Je to nějaké strohé, měl bych to odlehčit.

Na Pankráci, v tom pěkným vršíčku, stojí pěkný ... stromořadí...

Hodnocení: [5,77], 9x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea