Konečně tu máme dlouho očekávané informace ohledně letošní Taurey... (08.04.2016, 2205x, Kobra)

Ahoj, po nějakém čase se opět ozýváme ohledně letošní Taurey. Nyní už definitivně můžeme prohlásit, že bude. A nejen to, máme i definitivní datum a samozřejmě i místo konání. A i něco málo navíc, i když hlavní várku informací samozřejmě očekávejte až se spuštěním webu, který je už za rohem. Zatím nechceme slibovat přesné datum, každopádně bude to alespoň dva měsíce před samotnou akcí! Počítáme, že podobně jako u 42k nejprve spustíme web i s veškerými informacemi a také výběrem postav a poté s cca týdenní odezvou teprve spustíme přihlašování, aby měl každý dost času si vybrat postavu a frakci, která mu sedne.

  • Kdy? 16-19. června 2016
  • Kde? Tučkova Hájenka - Svratouch (Východní Čechy)
  • Maximum hráčů: cca 50 (přibližně 7+/- na frakci)

    Pokud někomu přijde místo konání povědomé, tak protože jsme tu již byli tři roky nazpět na Hněvu Nesmrtelného. Tento rok se sem vracíme, i když v rámci světa jako takového se akce posouvá opět trochu jinam - více již v prologu. Nejen ten, ale i základní info a také seznam letošních frakcích naleznete níže. Nutno podotknout, že jde pouze o aktualizované informace z ohlášení před přesunem akce z října minulého roku na tento. Každopádně především frakce dostály jistých změn, prolog zůstal nezměněn.

  • Info
  • Prolog
  • Frakce

    Ještě pár informací na závěr:

    1) Výběr postav bude vypadat obdobně jako na 42k, to znamená, že v každé frakci budete mít na výběr z určitého množství postav (pro zajímavost na Taureu to bude 14 postav na frakci). Nutno podotknout, že drtivá většina z nich je stejně jako na 42k "oboupohlavních", to znamená, že jsou napsány ve dvou verzích pro chlapce i pro dívky. Tudíž se nebojte, že by se na vás nedostalo. I když se může zdát, že jde o hodně omezující faktor při vytváření postavy, jde spíše o její základní profil, který ji dá určitou roli a smysl ve hře, než že by ji přesně určoval její charakterové vlastnosti a cíle. To, jak si dokreslíte postavu, již záleží čistě na vás.

    2) V případě, že chcete pokračovat v postavě z některé z předchozích Taureií, tak nám to, prosím, dejte včas vědět - ideálně ještě, než spustíme samotné přihlašování. Samozřejmě to umožňujeme a rozhodně vás v tomto nechceme upraveným systémem tvorby postavy nikterak omezovat.

    3) I letos sháníme členy bestiáře, kteří nám na místě pomohou s organizací a tvorbou hry. Opět platí, že čím dříve se nám ozvete, budeme raději.

    O tvorbě postavy, bestiáři, konceptu akce atp. naleznete v přiloženém dokumentu "info" - viz výše. Jakékoliv dotazy můžete směřovat na FB, soukromou zprávou či mailem na taurea(zavináč)taurea.cz

  • Hodnocení: [7,00], 3x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
    Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea