zásadní změna v termínu "letošní" Taurey... (24.09.2015, 2301x, Kobra)

Ahoj, ačkoliv jsme ještě před nedávnem ujišťovali o neměnnosti námi uvedeného data, tak bohužel v této otázce došlo v posledních dnech k velice výrazné změně.

Z mnoha různých důvodů, od obav z počasí a ze zimy pak vyplývajícími, možnými komplikacemi pro jistou skupinu osob, na popud některých hráčů až po naší nejistotu, zda stihneme po vyčerpávajících přípravách na 42k další akci - respektive vše, co jsme si na ní vytýčili. Děláme to jen velice neradi, ale posouváme letošní Taureu až na jaro 2016, pravděpodobně pak druhou polovinu dubna - přesné datum sdělíme co nejdříve. Tímto se chceme samozřejmě omluvit všem, kdo už si kvůli Tauree nějak měnil plány na plánované datum konání akce.

Pozor ale! V žádném případě nejde o zrušení akce, pouze její posunutí. Vše ostatní zůstává při starém (základní systém a pravidla hry, výběr frakcí a postav a samozřejmě i příběhová část). Ač to nyní bude s obrovským předstihem, spuštění webu stále plánujeme v rámci měsíce a to včetně seznamu postav. Přihlašování se samozřejmě odloží a spustíme jej přibližně dva měsíce před akcí. Mezitím plánujeme zkompletovat naši encyklopedii a průběžně také čekejte několik malých překvapení.

Hodnocení: [7,00], 2x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea