Stránky a přihlašování Stesku padlých konečně spuštěny! (30.06.2014, 2084x, Kobra)

Dnes jsme konečně spustili webové stránky naší plánované akce Stesk padlých. Nakonec to trvalo poněkud déle, než jsme původně plánovali, ale doufáme, že výsledek stojí za to. Zároveň s webem bylo spuštěno samozřejmě i přihlašování, ke kterému už nic nechybí a vy se můžete klidně začít přihlašovat.

Stránky obsahují všechny potřebné informace a i něco navíc pro nadšence. Najdete zde jak informace o nastavení hry, jejích pravidel, ale také mnohé o reáliích našeho světa, o postavách, dovednostním systému a mohli bychom pokračovat. Pokud narazíte na nějakou nejasnost nebo se jednoduše budete chtít na něco zeptat, ať už se to týká přihlašování či čehokoliv jiného ohledně Taurey, tak nás můžete kontaktovat na našem fóru, mailu nebo FB.

Web akce: http://steskpadlych.cz/

V následujících dnech a týdnech budeme průběžně přihlášené autorizovat, zasílat detailnější informace k jejich postavám a zájemci také čekejte novou vlnu aktualizace naší encyklopedie. Před akcí budeme zasílat tradiční předakční infomail, který tento rok bude obsahovat především herní podklady a nějaké předherní info.

Hodnocení: [7,00], 5x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea