Podrobnější informace k připravované akci Taurea - Stesk padlých. (09.06.2014, 2141x, Kobra)

Je to již přes dva týdny, co jsme naposledy informovali o posledních novinkách, jež se týkaly námi připravované akce. Ano, je samozřejmě řeč o Tauree - Stesku padlých.

Od té doby jsme se posunuli zase o něco blíže připravovanému spuštění stránek, které bylo původně plánováno přibližně na polovinu června a jak se zdá, tak toto datum také dodržíme. Momentálně už jde spíše jen o nezbytné dodělávky, které brání ostrému spuštění. Tato novinka je však bezpochyby poslední před samotným spuštěním a v té další už očekávejte informace právě o webu a také přihlašování na Stesk padlých.

Za ty poslední dva týdny samozřejmě přinášíme i další zajímavé informace, které dozajista některé potěší. Níže naleznete odkaz na dva dokumenty. Jeden z nich se týká božstev našeho světa. Doporučujeme pročíst všem, kteří plánují jet za některou z náboženských frakcí či zaměření, ale určitě i všem ostatním. Ten druhý obsahuje zajímavou novinku oproti posledním ročníkům - týká se totiž volby rasy. Ano, tentokrát bude možno si pro svou postavu vybrat i jinou rasu než běžného člověka. Podmínky pro ztvárnění jednotlivých ras ještě v budoucnu upřesníme na stránkách.

  • Stesk padlých - Božstva
  • Stesk padlých - Rasy

    Ačkoliv přihlašování ještě není v čase, kdy je tato zpráva psána, spuštěno. Začínáme pomalu hledat vůdce pro naše frakce - viz. předchozí newska, a také členy bestiáře. Případní zájemci se mohou předběžně ozvat na našem emailu, pm na fóru či FB nebo si samozřejmě počkat, až bude spuštěno ostré přihlašování.

  • Hodnocení: [6,40], 5x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
    Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea