Dlouho slibovaný epilog a také nějaké novinky ohledně letošního roku. (08.04.2015, 2078x, Kobra)

Ahoj, konečně se po dlouhé pauze od oslavy desátého výročí Taurey ozýváme a přinášíme nějaké informace o tom, co máme na tento rok naplánováno. A jak už je tak trochu zvykem, tak pro vás máme i "lehce" opožděný epilog ke Stesku Padlých - nutno podotknout, že zatímco minulý rok za ono zpoždění mohla spíše nechuť, tak tento rok za to může naopak časové vytížení v rámci taureiských projektů a také jistá potřeba svázání s letošním ročníkem, který se samozřejmě teprve formuje.

  • Stesk Padlých - Epilog
  • Nyní už však k letošnímu roku - respektive akcím, na kterých celkem usilovně pracujeme již od Stesku. Bystřejší si dozajista všimli toho množného čísla u slova "akce". Ano, máme tento rok v plánu hned dvě akce. Ti, co byli na oslavě 10ti let Taurey, už o tomto faktu ví delší dobu, nyní je to však již oficiální.

    Kromě klasické "fantasy Taurey", která však tak úplně klasická tento rok nebude a zasáhnou ji výrazné změny, připravujeme ještě scifi 42k. Prozradíme, že nepůjde ani o postapo ani airsoft akci, momentálně se však stejně jako fantasy Taurea i 42k teprve formuje a proto zatím nezveřejníme více informací. K fantasy můžeme nyní prozradit, že máme místo a nyní dolaďujeme už pouze datum, které plánujeme rámcově na říjen až listopad tohoto roku. Jakmile budeme mít v otázce data jasno - počítáme, že maximálně do dvou týdnů, tak ohlásíme i akci samotnou s konkrétnějšími detaily.

    Zároveň máme pro naše ostřílené hráče, kteří mají s Taureou již své zkušenosti a nebojí se zodpovědnosti, možnost se aktivněji účastnit na přípravě hry samotné. Konkrétně jde o důležité hráčské role v rámci hry samotné - například vůdce frakcí atp. Tento ročník chceme velkou část herní zodpovědnosti předat výhradně do rukou hráčů a toto je první krok. Proto, kdo má zájem, ať se nám ozve buď na mailu nebo na facebooku.

    Hodnocení: [7,00], 3x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
    Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea