Hněv Nesmrtelného je konečně tu! (02.07.2013, 2207x, Kobra)

Oficiální web akce Taurea VIII - Hněv Nesmrtelného je hotov. Zároveň s ním spouštíme i přihlašování - respektive jsme tak již udělali v brzkých hodinách 30.června, ale nebojte, volná místa ještě jsou. Informace na stránkách jsou již kompletní a nebudou se nikterak zásadně měnit - maximálně upřesňovat (v tomto ohledu jsou pouze orientačně popsané dovednosti postav). Malá ale důležitá poznámka - pro přihlášení na akci potřebujete mít založený účet na našem fóru. Tam zároveň směřujte jakékoliv dotazy či případně na email Taurea@taurea.cz

http://hnevnesmrtelneho.cz/
http://forum.taurea.cz/

O jakýchkoliv novinkách ohledně Hněvu Nesmrtelného - aktuální informace, upřesnění, autorizační vlny apod. budeme pravidelně informovat hned na několika místech - na webu našeho občanského sdružení, stránkách Hněvu Nesmrtelného a taktéž na facebookové stránce této akce. Tudíž stačí pravidelněji sledovat jen jedno.

http://www.taurea.cz/

Jakmile budete na akci přihlášeni a vaše přihláška autorizována, očekávejte, že na vámi zadaný mail budeme odesílat nezbytné informace těšně před akcí (infomail a taktéž potřebné informace k vaší postavě, povolání a frakci). Infomaily odešleme ve dvou vlnách - první (s pravidly a informacemi ohledně postavy i frakce) první týden v srpnu (pro později přihlášené okamžitě po autorizování jejich přihlášky) a druhý (doplňující a upřesňující) přibližně týden před akcí.

-

To by byly formality, nyní k samotné akci. Kdo nikdy na Tauree nebyl, ať se neděsí, že jde již o osmé pokračování. Hněv Nesmrtelného navazuje pouze na naší poslední akci - Přísahu Spravedlivého a veškeré nezbytná data pro doplnění informací mezi oběma akcemi najdete na našem webu. Pro ty, co byli na Přísaze - pokud máte zájem, je možno pokračovat v postavě z předchozího ročníku, stačí to uvést do poznámky a přihlásit se za odpovídající frakci (respektive stačí rozumně vysvětlit, jak se do ni vaše postava za ten rok dostala). V tomto případě není možno za starou postavu pokračovat ve dvou nových frakcích - Nemerští a Tymerští.

Herní informace o světě Taurey se na webu Hněvu Nesmrtelného se mohou zdát někomu velice stručné. Je tomu tak, avšak pro ty, kteří se chtějí dozvědět více, jsme zvlášť připravili celou encyklopedii našeho světa, kde naleznete informací mnohonásobně více. Momentálně je encyklopedie v kompletní rekonstrukci a 100% bude až na přelomu července/srpna. O zkompletovaných sekcích encyklopedie však budeme informovat již průběžně formou aktualit na Hněvu a FB.

http://encyklopedia.taurea.cz/

Vzhledem k tomu, že jde o důležité informace, i když jsou uvedeny několikrát na různých místech, tak je raději zopakuji.

Taurea VIII - Hněv Nesmrtelného
Svratouch u Chrudimy (Pardubický kraj)
29.8 - 1.9 2013
přibližně 50 účastníků

A tímto bych tuto zprávu také ukončil.

Na viděnou na Hněvu Nesmrtelného,
Itgann za Taureu

Hodnocení: [7,00], 2x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea