Tak jsme se konečně trochu vzpamatovali po Xenoekii (16.10.2010, 2329x, Iri)

Ve čtvrtek konečně proběhla další taurejská schůzka a zatím to vypadá, že další budou následovat. Jednalo se o jednu z těch důležitějších - tím spíše je škoda, že chyběla naše vlastní Žalmanderiva.

Mistr Kobra zde předváděl svojí gigantickou mapu Taurey. Zešílel totiž a rozhodl se celý svět zkatalogizovat. Velmi mu držíme palce v této odvážné práci, i když se zatím musím přiznat ke skepsi. Ale co, příjemně překvapil už vícekrát a mapa je více než ze dvou třetin hotova. Působí skutečně impozantním dojmem, měli jste vidět Kobru kladoucí další a další A4 na zem, až už se nevešly.

Dalším dominujícím tématem se stala budoucnost a pojetí Taurey jako takové. Neúspěch Xenoekie s námi dost zamával, ale vypadá to, že už se sbíráme. Přišlo se s dalším novým pojetím (já vím), ale necháme ho zatím z větší části uležet. Začínáme ale připravovat menší akci pro pár známých, abychom si trošku zvedli sebevědomí.

Tak uvidíme, co z toho bude.

Plánuji také zlepšit tyto stránky - chci sem přidat RSS zdroj, větší obrázek v detailu článku, galerie fotek, místo pro komentáře a facebookovské To se mi líbí. Jinými slovy, dost mě dere vůbec nevědět, jestli to někdo čte. (Maily nechodí). Jelikož tu není počítadlo, je to záhadou.

Udělám to, až budu mít trochu času. Ale výhledově, dokud nechystáme nějakou akci, která by Vám připomněla, že jsme neumřeli, nespěchá to.

Mějte se.

Hodnocení: [6,50], 2x (1 kachnice - děěsný, 7 kachnic - úžobájo)
Design & system Iri Copyright © 2015, Taurea